3 Gépelés Lecke

Ingyen!

Az ingyenesen letölthető Billentyűkalauz gépírásoktató demo változat az első három leckét tartalmazza, teljes funckionalitással. A letöltés és telepítés után kockázat nélkül kezdheti meg a tanulást, kipróbálhatja a gyakorló játékokat és a statisztikai finckiók segítségével nyomon követheti gépelési sebességének növekedését.

A fenti linkre kattintva a megjelenő felugró ablakban válassza a "Fájl mentése"
lehetőséget, majd a letöltés befejezését követően futtassa a telepítőt.

  • A Telepítő program elindítása után kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a próbaverzió telepítéséhez.
  • A Billentyűkalauz gépírásoktatót úgy készítettük, hogy régebbi Windows operációs rendszereken is működjön, ezért kérjük, a telepítés célkönyvtárának olyan mappa nevet adjon meg, ami nem tartalmaz szóközöket és ékezetes karaktereket.
  • A telepítés befejezése után a programot a telepítőtől közvetlenül futtathatja, a későbbiekben a Start menu / Programok / Billentyűkalauz / Billentyűkalauz Demo parancsikonnal indíthatja el.
  • A próbaverzió eltávolítása a Vezérlőpult / Programok eltávolítása ikonjával, vagy a Start menü / Programok / Billentyűkalauz / Uninstall parancsikonnal lehetséges.

A teljes verziót CD-ROM formában kapja meg, amely a számítógép meghajtójába helyezve automatikusan indul és telepítés nélkül használható.